SZOLGÁLTATÁSAINK

Személyi edzés

Nincs időd? Folyton rohansz?

Az E-Fit 20 perces teljes testes EMS edzéseivel könnyedén formába hozhatod magad. Amennyiben rendelkezel érvényes bérlettel, online naptárunkba bármikor foglalhatsz időpontot az E-Fit telefonos applikáción keresztül.

Fáj a derekad, hátad?

Az E-Fit rendszeres használatával megszüntethetők a rossz tartásból, ülő munkából adódó hátpanaszok. Már akár 5 alkalom után is érezhető jótékony hatása. Lehetőség van külön csak a hátizmok célzott erősítésére, valamint a hátfájdalmak kezelésére az egyedi tervezésű, csak az E-Fit-nél elérhető gerinc mellény segítségével.

Szeretnél tónusos, formás izmokat?

Az E-Fit hatásmechanizmusa révén fokozza az izmok tónusosságát, amit már nagyon rövid időn belül magadon is érzékelni fogsz. A stimuláció minden izomrostot megdolgoztat, így könnyedén fejleszthetjük az egyébként nehezen formálódó izomcsoportokat is. Az E-Fit rendszeres használatával erős, definiált, szálkás izomzat érhető el.

Csökkentenél ruhaméreteden?

Személyi edzéseinket zsírégető edzéseket is összeállítunk céljaid elérését segítve. Mindössze 20 perc alatt változatos intervall vagy tabata jellegű edzésekkel hamar elérheted a kívánt formát, amit E-Fittel könnyedén meg is tudsz majd tartani.

Cardio edzés

Fogyni szeretnél, de nem szeretsz hosszú ideig cardiozni?

Az E-Fit erre is kitalálta a megoldást: cardio edzés elliptikus tréneren elektromos izomstimulációval kombinálva! Az edzés során a speciális ruházat a nehezen formálódó területeket stimulálja, mint a has, fenék, combok és a kar melyet intervall cardio edzéssel fűszerezünk. Az E-Fit gépen a különböző beállítások mindig az edzettségi szintedhez igazodnak, ezzel fokozva az elérni kívánt hatást!

 • 30 perces intervall edzésprogram a jobb eredményért
 • Speciális ruházat, amely a nehezen formálódó testrészeket fedi le
 • Edzettségnek megfelelő beállítások
 • Nyirokkeringés serkentés
 • Narancsbőr kezelés

Gyere és próbáld ki az intervall cardio edzést mindössze 30 percben!

ThermoCare kezelés

Az E-Fit Beauty&Slim kombinálja az elektromos izomstimulációt a hőterápiával. A kontrollált hőterápia jelentős pozitív eredményeket mutat a testsúlykontroll terén. A hőhatás miatt megemelkedik a lokális szövetek metabolikus aktivitása és vérkeringése. A hőterápia támogatja a narancsbőr elleni küzdelmet, az izmok tonizálását és relaxálását, a bőr feszesítését, valamint segít az akut izomfájdalom enyhítésében.

Állapotfelmérés

Testösszetétel elemzés

Az első edzést minden esetben egy állapotfelmérés előzi meg, ahol felvesszük a test körméreteinek adatait, illetve megmérjük a testösszetételt. Ezeket 2-3 havonta újra megtesszük és nyomon követjük a változást számszerűsítve is!

Miért fontos a test összetételének vizsgálata?

Az emberi test négy alkotórészből áll: a teljes testvíz tartalom, fehérje, ásványi anyagok és zsír. A négy alkotórész közötti arány szoros kapcsolatban áll az egészséggel. A testösszetétel analízis számba veszi a testet alkotó összetevőket, és alapvető információkat nyújt testi kondíciónkról. Az analízis eredménye a megfelelő fizikai aktivitás, diéták és alakformáló programjaink alapjául szolgál az életmód javítása érdekében. Hasznos azért is, mert figyelmeztet a különböző betegségekre hajlamosító tényezőkre.

A karcsú nem mindig egészséges!

Testünk alakját a zsírmentes tömeg határozza meg. Egy bizonyos testtömegűnek lenni nem feltétlenül jelent fittséget és jó kondíciót. Ami a csodálatos testet garantálja, az a zsírmentes testtömeg és a zsírtömeg közötti kiegyensúlyozott arány. Ha fogyókúrázunk, a testtömeggel együtt változik testünkben minden egyes összetevő mennyisége, és egymáshoz viszonyított aránya. Mivel az izom nehezebb, mint az ugyanolyan térfogatú zsír, az izmosabb személy vékonyabbnak néz ki. Bár nagyon fontos lehet, a testtömeg önmagában nem jelzi elég jól a jó egészség meglétét, mert nem jelzi, hogy hány kilogramm zsír, és hány kilogramm a zsírmentes tömeg. Ezért a testösszetétel a fontos, nem a testtömeg.

A komponensek közötti jól kiegyensúlyozott arány elsőrendű egészség-jelző. Ha ez az egyensúly megbomlik, a következők léphetnek fel: elhízás, alultápláltság, vizesedés (ödéma) és csontritkulás. Rendszeres testmozgással, egészséges, kiegyensúlyozott diétával és a legújabb alakformáló eljárásokkal elérhető, és fenntartható a zsír és a zsírmentes testtömeg közötti kívánatos arány.

Hogy működik a testösszetétel analizátor?

Az InBody multifrekvenciás precíziós testösszetétel analizáló készülék a BIOIMPEDANCIA elvén működik. Alapvető információt szolgáltat az egészséggel és elhízással kapcsolatos diagnózis felállításához. A testet 5 szegmensre bontja: 4 végtagra és a törzsre. Nem alkalmaz empirikus (populáció specifikus) becslést a pontatlanság ellensúlyozására, hanem valódi mérési adatokat garantál.

Mire ügyeljen, mielőtt testösszetétel analízisre érkezik?
 • A vizsgálat előtt ne végezzen testmozgást és semmilyen más fizikai feladatot. Ha fizikai aktivitást végzett, ez időleges változásokat okoz a testösszetételében.
 • A mérés előtt közvetlenül ne egyen. Ha mégis evett a vizsgálat előtt, kérjük, várjon 2 órát, hogy az emésztés megtörténjen.
 • A mérést célszerű délelőtt elvégezni. Délutánra, egy mozgalmas nap után több testvíz gyűlik össze a test alsó részében, ezért az eloszlása egyenetlen lesz.
 • A méréseket menstruációs időszakban nem szerencsés végezni, mert a hölgyek testének víztartalma ilyenkor magasabb.
WIWE – 1 perces EKG mérés

Az edzések megkezdése előtt elvégzünk egy gyors EKG mérést annak érdekében, hogy kiszűrjük a rejtett szívbetegségeket.

 • EKG paraméterek
 • Ritmuszavar felismerése
 • Stroke és hirtelen szívmegállás kockázatbecslés
 • Véroxigénszint mérése
 • Kardiológusok által ajánlott
 • CE jeles egészségügyi termék
 • 98.69%-os pontosságú kiértékelés


Korrektív tréning

A korrekciós tréninggel az olyan zavarok szüntethetőek meg a testben, melyek évek alatt alakultak ki helytelen testtartás, a folyamatos egyirányú vagy túlzott mozgás következtében. A korábbi sérülések után fent maradt fájdalom megszüntetése is a korrektív tréning feladatai közé tartozik, mint a sérülések megelőzése és a teljesítmény növelés.

Érdemes kipróbálni, ha:
 • Tartós ülőmunkát végzel
 • Ízületi problémák lépnek fel (nyak-vállöv, csípő, térd, boka…)
 • Fülzúgás, tartós fejfájás gyötör
 • Testtudatosságra vágysz
 • Gyakori az izomgörcs, izommerevség
 • Testtartásbeli problémáid vannak
 • Sérülést követően hamar vissza akarsz térni

A korrekciós tréning mozgásanyaga személyre szabott programmal javítja ki ezeket a kompenzációkat, így vissza tudja állítani a megfelelő funkciót az izmokban és a mozgástartományt az ízületekben.