BEMUTATKOZÁS

Az E-Fit Stúdió&Showroom prémium személyi edzést és testkezeléseket kínál mindenkinek, aki fitt, egészséges és gyönyörű szeretne maradni heti 2×20 perc ráfordítással. Ezen kívül a stúdió az E-Fit készülékek és termékek hivatalos bemutatótermeként is szolgál.

Az E-Fit egy magyar fejlesztésű és gyártású teljes testes izomstimulációs eszköz. Az edzés során speciális technikai ruhán keresztül 11 pár főbb izomcsoportot stimulálunk egyszerre egy időben, így az edzésidő mindössze 20 percre rövidül. Egy hagyományos konditermi edzés, ahol a bemelegítést követően elkezdünk dolgozni külön-külön az egyes izomcsoportokra, legalább 1,5 órát igényel. Az izomstimulációval 20 perc alatt annyi izomösszehúzódás keletkezik az izmokban, mint amennyi a 1,5 órás edzésen jönne létre. Az E-Fittel az átöltözés, edzés, nyújtás és tusolás maximum egy órát vesz igénybe, így időt takaríthatunk meg.

Az izomstimulációs edzések hatékonysága az intenzív izommunkában és mellette az anyagcserefokozásban rejlik. Stimulálja a nyirokrendszert, illetve a mélyebb izomrostokat és még az edzést követő 2-3 napban is fokozott az anyagcsere, ezáltal több kalóriát égetünk, mint egy átlagos napon.

Az E-Fit több felhasználási területen hasznosítható. Sok olyan vendég érkezik hozzánk, akik valamilyen ízületi problémával, sérüléssel rendelkeznek, és emiatt nem tudják az addig megszokott tevékenységüket a szokott módon folytatni. Az E-Fit edzés ízületkímélő módon, súlyok használata nélkül is hatékony, így lerövidíthető a rehabilitációs időszak és hamarabb visszatérhetnek a megszokott mindennapjaikhoz. Emellett kifejezetten hatékony az ülőmunka és stressz által okozott, úgynevezett manager betegségek kezelésére, mint például a hát- és derékfájás. Hiszen javítja a helyi vérkeringést, megerősíti és lazítja a tartásért felelős izmokat.

Az edzéseket minden esetben képzett személyi edző irányítja, személyre szabott beállításokkal és a céljaidnak megfelelően összeállított edzéstervvel. Számunkra nagyon fontos az ügyfél egészsége, így az edzésprogramot állapotfelmérés előzi meg, amellyel képet kapunk az aktuális egészségi és fizikai kondícióról.

A személyi edzésekre időpontot kell foglalni, melyet az egyszerű és kényelmes online applikáció (E-Fit Guest App) segítségével könnyedén megtehetsz. Nincs felesleges várakozás az eszközökre, mint egy hagyományos teremben, az edzések változatosak, intenzívek, ugyanakkor rövidek, így maximális az időkihasználás. A lefoglalt időpontban mindig csak veled foglalkozik a személyi edző, így privát módon történik az edzés. Az edzéshez szükséges felszerelést a stúdió biztosítja, ami magában foglalja az speciális aláöltözetet, törölközőt, tisztálkodószereket, ásványvizet és az edzés utáni fehérjeturmixot is.

Kipróbálnád? Jelentkezz be itt!*

*Az elérhető időpontokat bérlettel rendelkező vendégeink érik el az online felületen.”