Studio&Showroom
Az efittraining weboldal sütiket használ, hogy segítségével javítsa a felasználói élményt. A bővebb információkért kérlek olvasd el Adatkezelési tájékoztatónkat!
Sütik engedélyezése

Studio&Showroom HÍREK

E-Fit Beauty&Slim - A magyar kozmetikusok is imádják

E-Fit Beauty&Slim - A magyar kozmetikusok is imádják

Az E-Fit Beauty&Slim kiváló lehetőséget nyújt kozmetikai szalonok, spak és wellness központok számára. A passzív kezelések önálló alkalmazása mellett kiegészítő kezelésként is alkalmazhatjuk, sőt más kozmetikai kezelésekkel párhuzamosan használhatjuk.

Magyarországon is már több helyen elérhető a készülék, többek között a méltán híres budapesti Dermart Bőrgyógyászati Klinikában. A tapasztalatokról Vörös Szilviával, a prémium kozmetika mesterkozmetikusával, bőrterapeutájával beszélgettünk, aki már több hónapja nagy sikerrel és egyre növekvő népszerűséggel alkalmazza a kozmetikájában az E-Fit Beauty&Slim készüléket:

Hogyan talált rá erre az E-Fit Beauty&Slim készülékre és mik azok a tulajdonságok, amik meggyőzték Önt?

A PowerShape2 rádiófrekvenciás, lipolézeres és vákuumos alakformáló géppel végeztem testkezeléseket és azt vettem észre, hogy azoknál a vendégeimnél, akik a PowerShape2 kezelést E-Fit Beauty&Slim kezeléssel kombinálták, sokkal látványosabb és gyorsabb eredményeket lehetett elérni mind fogyás, mind bőrfeszesítés, valamint cellulit kezelés területén. Ekkor döntöttem el, hogy én is beillesztem a testkezelési protokollba az E-Fit Beauty&Slim gépet.

Milyen hatásai vannak az E-Fit Beauty&Slim kezelésnek? Milyen hatásokat emelne ki elsődlegesen? Miért ajánlaná ügyfeleinek?

A testkezelések részeként alkalmazom és az a tapasztalat, hogy már pár kezelés után is látványos az átalakulás. Beindul a fogyás, feszesebbé válik a bőr, a testkontúr javítása rövidebb idő alatt elérhető.

Hogyan történik a kezelés?

A kezelés folyamata rendkívül egyszerű, a ruházatot ráadom az ügyfélre, aki kényelembe helyezi magát, kiválasztom a megfelelő programot a készüléken és már élvezheti is a vendégem az alakformálást fájdalom nélkül.

Milyen egyéb kezelésekkel egy időben alkalmazható?

Nagy előnye az E-Fit Beauty&Slim EMS gépnek, hogy bármilyen arckezeléssel együtt alkalmazható. Amíg a vendég pihen és élvezi a kellemes infra-hőterápiás, izomstimulációs kezelést, addig az arca is szépül mivel a két kezelés párhuzamosan, egy időben történik. Ezzel a vendég és én is sok időt spórolok.

Mi az Ön vendégeinek a véleménye? Mit mondanak, akik kipróbálták? Mik a visszajelzések?

Nagyon népszerű az E-Fit Beauty&Slim kezelés, a vendégek szeretik a látható, gyors eredmények és a kezelések kombinálhatósága miatt. Nagy előny, hogy egyszerre alkalmazható arckezelésekkel, így időt spórolnak a vendégeink.

Összességében elégedett-e a készülékkel, ajánlaná-e másoknak?

Igen, nagyon elégedett vagyok! Mindenkinek csak ajánlani tudom az E-Fit Beauty&Slim gépet.

Amennyiben Vörös Szilvia mesterkozmetikus és bőrterapeuta véleménye felkeltette az Ön érdeklődését is, és elgondolkozott azon, hogy a saját kozmetikájának szolgáltatásait az E-Fit Beauty&Slim készülékkel bővítse, akkor keressen bennünket: sales@e-fit.com, olvasson róla többet a weboldalunkon vagy jöjjön el hozzánk személyesen budapesti bemutatótermünkbe egy próbakezelésre.

Címünk: 1054 Budapest, Szabadság tér 7. (Bank Center)

Továbbá szeretettel várunk mindenkit az őszi Beauty Forum Hungary szépségipari szakkiállítás-és vásáron a 3/C4 számú standon.